2018-barna. Uke 18 og 19 2021

Kristin Mikkelsen

solbaeret@hanevoldbarnegard.no

Kristin er barnehagelærer med fordypning i naturfag, og hun har styrerutdanning. Hun har jobbet over 20 år i barnehage, både som pedagogisk leder og daglig leder. Hun er glad i sang og musikk med barna, og hun er opptatt av samspill og relasjoner. Hun er en rolig voksen som liker å være nær og involvert i barnas lek og samspill.

Linda Lobben

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linda er barne- og ungdomsarbeider. Hun er omsorgsfull og glad i samspillet med barn og dyr. Hun liker også forming og foto. Linda har jobbet hos oss siden oppstart i 2008.

Andrea Bredesen

Stilling: Barnehagelærer

Andrea er barnehagelærer med fordypning i natur, helse og bevegelse, med forsterkning i interkulturell kompetanse. Hun liker å holde på med dyrene sammen med barna, ta dem med ut på tur, og å involvere dem i det hun holder på med, om det er å tenne bål eller stelle dyr. Hun er også opptatt av kunst, kultur og håndverk som tegne, lese, brodere og sy.

Siw-Anette Sand

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Siw er utdannet kokk og har jobbet i barnehage i 5 år. Hun er glad i sang og musikk og setter lek, latter og humor høyt i barnas hverdag. Hun er omsorgsfull og opptatt av å utvikle empati i samspill med hverandre.

2019-2020 barna. Mai-juli 2021.

Camilla Vik

kirsebaeret@hanevoldbarnegard.no

Camilla er førskolelærer med drama som fordypning. Hun har jobbet med barn i over 10 år: både som assistent og barnehagelærer i barnehage og miljøarbeider i barnevernet. Hun synes det er ekstra spennende å jobbe med det non-verbale språket, kommunikasjon og medvirkning med de minste. I tillegg er hun veldig glad i dyr, natur, tur, friluftsliv, foto og musikk.

Emma Therese Rydgren-Haugen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Emma er barne- og ungdomsarbeider med 10 års erfaring fra jobb i barnehage. Fra tidligere har hun restaurantutdannelse og fagbrev som servitør. Hun er glad i å lese for barna og å fortelle eventyr. Hun er kreativ og liker forming med å bruke ulike materialer som vi kan finne i naturen sammen. Emma er en aktiv dame som elsker å bake og stå på slalåm.

Fanny Marie Welhaven-Overaae

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Fanny er varm og omsorgsfull. Hun er glad i friluftsliv og være på tur, samtidig som hun også trives med kreative formingsleker, dans og musikk.

Kastanjenøtta

Idun Myhrvold

kastanjenotta@hanevoldbarnegard.no

Idun er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk og har jobbet 20 år som pedagogisk leder. Hun har tatt videreutdanning i spesialpedagogikk ved siden av jobb og er ferdig med studiet til sommeren-21. Idun er opptatt av å være en voksen som ser alle barna og vil ha en nær og varm relasjon med hvert enkelt barn. Hun er glad i uteliv og tilbringer gjerne fritiden på fjellet, både sommer og vinter. Hjemme har hun to barn, hund og katt.

Øystein Zetterqvist Røed

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Øystein er barne- og ungdomsarbeider og har lang erfaring innenfor arbeid med barn, både i barnehage og som trener i Asker Snowboard & Freestyle. Han er glad i å "forske" sammen med barna, spiller gitar og liker utendørsaktiviteter både sommer og vinter.

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mari er barne- og ungdomsarbeider og videreutdannelse innenfor dyreassisterte intervensjoner. Hun har 16 års erfaring fra blant annet barnehage, skole, sfo, fritidsklubb, barnebolig med mer. Hun har også jobbet på Langedrag leirskole og naturpark og har drevet egen besøksgård. Hun har stor interesse for naturen - alt fra frø og dyrefødsler, til mat på bordet. Mari er opptatt av å være en trygg og omsorgsfull voksen som sørger for at barna har en god hverdag hvor de opplever glede og mestring.

Kirsebæret

Andrea Bredesen

Stilling: Barnehagelærer

Camilla Vik

kirsebaeret@hanevoldbarnegard.no

Emma Therese Rydgren-Haugen

Linda Lobben

Låvesvalen

Marianne Syvaldsen

lavesvalen@hanevoldbarnegard.no

Marianne er barnehagelærer med fordypning i utefag. Hun undrer seg gjerne sammen med barna på det de finner i naturen. Hun er rolig og trygg og har fokus på å være til stede for barna på deres nivå. Hun har jobbet hos oss siden oppstart i 2008 og har 16 års erfaring fra barnehage.

Line Skjæret

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Line er barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet over 11 år i barnehage, hvorav også som ped.leder i 4 år. Hun er glad i natur og uteliv, og liker å undre seg og leke med barna. Hun er aktiv, energisk og positiv.

Maxibarna 2021

Marianne Syvaldsen

lavesvalen@hanevoldbarnegard.no

Idun Myhrvold

kastanjenotta@hanevoldbarnegard.no

Øystein Zetterqvist Røed

Personalet

Solbæret

Kristin Mikkelsen

solbaeret@hanevoldbarnegard.no

Siw-Anette Sand

Fanny Marie Welhaven-Overaae

Andre ansatte

Marie Schøning

Stilling: Daglig leder
dagligleder@hanevoldbarnegard.no

Marie er førskolelærer, med fordypning i utefag. Hun har videreutdannelse i spesialpedagogikk og endringsledelse og fullførte nylig Nasjonal lederutdanning for styrer i barnehagen, ved Handelshøgskolen BI. Hun har tidligere jobbet som assistent, pedagogisk leder og styrer i barnehage, samt spesialpedagog i barneskolen. Marie verdsetter betydningen av en god relasjon med både voksne og barn og tar små barns behov for en trygg tilknytning på alvor. Marie jobber for en hverdag preget av både ro og aktivitet. Oppmerksomt tilstedeværende voksne er å foretrekke.

Jannicke Hanevold Laurendz

Stilling: Eier
jannicke@hanevoldbarnegard.no

Jannicke har bakgrunn fra markedsføring og ledelse og er økonomi og regnskapsansvarlig, vaktmester etc. Hun synes det er meningsfullt å dele sitt barndomssted med barna og gi dem en harmonisk og god start i livet. Jannicke bor på gården sammen med familien med 3 barn.