Trenger du barnehageplass?

Det blir satt opp en felles besøksdag for kommunen før hovedopptaket på nyåret. Dersom du har behov for barnehageplass på andre tider i året, så meld din interesse, enten til oss direkte eller via søknad på Asker Kommune sine nettsider.

Besøksdagen
Denne dagen er det anledning til å besøke alle barnehager i Asker. Vi håper så mange som mulig legger turen innom oss.

Det er ingen fast agenda, eller timeplan for besøksdagen. Her er det bare å komme når det passer for dere og ta en prat med oss, slik at dere får et innblikk i hvordan vi har det og bli litt kjent med hvem som jobber hos oss.

Dato for besøksdag vil bli annonsert på nyåret. Dette er vanligvis i februar.

Besøk utenom besøksdagen
Vi er positive til å ta imot dere på andre dager og tidspunkter. Da er det lurt å ta kontakt i forkant med vår styrer Marie på dagligleder@hanevoldbarnegard.no/ mob. 459 18 426.

Vi gleder oss til å se dere!

->Les mer om barnehageopptaket her