Kastanjenøtta

Marianne Syvaldsen

kastanjenotta@hanevoldbarnegard.no

Marianne er førskolelærer med fordypning i utefag. Hun er rolig og trygg og har fokus på å være til stede for barna på deres nivå. Hun har jobbet hos oss siden oppstart i 2008.

Øystein Zetterqvist Røed

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Øystein er utdannet barne og ungdomsarbeider og har lang erfaring innenfor arbeid med barn, både i barnehage og som trener i Asker Snowboard & Freestyle. Han er glad i å "forske" sammen med barna, spiller gitar og liker utendørsaktiviteter både sommer og vinter.

Andrea Bredesen

Stilling: Barnehagelærer

Mads Dahl

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Mads er leken og glad i å spille fotball med barna. Han trives også godt ute på tur i skogen. Han er verneombud, tydelig, positiv og utadvendt, og har jobbet hos oss siden 2011.

Kirsebæret

Camilla Vik

kirsebaeret@hanevoldbarnegard.no

Camilla er førskolelærer med drama som fordypning. Hun har jobbet med barn i 10 år: både som assistent og barnehagelærer i barnehage og miljøarbeider i barnevernet. Hun synes det er ekstra spennende å jobbe med det non-verbale språket, kommunikasjon og medvirkning med de minste. I tillegg er hun veldig glad i dyr, natur, tur, friluftsliv, foto og musikk.

Mads Dahl

Linda Lobben

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linda er barne- og ungdomsarbeider. Hun er omsorgsfull og glad i samspillet med barn og dyr. Hun liker også forming og foto. Linda har jobbet hos oss siden oppstart i 2008.

Solbæret

Kristin Mikkelsen

solbaeret@hanevoldbarnegard.no

Kristn er utdannet barnehagelærer med fordypning i naturfag, og har tatt styrerutdanning. Hun har jobbet 16 år i barnehage, både som pedagogisk leder og daglig leder. Hun er en rolig, tilstedeværende og omsorgsfull voksen. Hun begynte å jobbe her i januar 2017.

Siw-Anette Sand

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Siw er utdannet kokk og liker sport og friluftsliv. Hun er glad i sang og musikk, er aktiv og omsorgsfull. Siw har jobbet her siden april 2016.

Fanny Marie Welhaven-Overaae

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Fanny er varm og omsorgsfull. Hun er glad i friluftsliv og være på tur, samtidig som hun også trives med kreative formingsleker, dans og musikk.

Andre ansatte

Marie Schøning

Stilling: Daglig leder
dagligleder@hanevoldbarnegard.no

Marie er førskolelærer, med fordypning i utefag og videreutdannelse i spes.ped. og ledelse. Hun har tidligere jobbet som assistent, pedagogisk leder og styrer, samt spesialpedagog i skolen. Marie setter språk, kommunikasjon og tilstedeværelse høyt.

Jannicke Hanevold Laurendz

Stilling: Eier
jannicke@hanevoldbarnegard.no

Jannicke har bakgrunn fra markedsføring og ledelse og har ansvaret for økonomi, dyrene mm. Hun synes det er meningsfullt å dele sitt barndomssted med barna og gi dem en harmonisk og god start i livet.