Kastanjenøtta

kastanjenotta@hanevoldbarnegard.no

Øystein Zetterqvist Røed

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Øystein er utdannet barne og ungdomsarbeider og har lang erfaring innenfor arbeid med barn, både i barnehage og som trener i Asker Snowboard & Freestyle. Han er glad i å "forske" sammen med barna, spiller gitar og liker utendørsaktiviteter både sommer og vinter.

Emma Therese Rydgren-Haugen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Emma har 9 års erfaring fra jobb i barnehage og er snart ferdig barne- og ungdomsarbeider. Fra tidligere har hun restaurantutdannelse og fagbrev som servitør. Hun er glad i å lese for barna og å fortelle eventyr. Hun er kreativ og liker forming med å bruke ulike materialer som vi kan finne i naturen sammen. Emma har 3 barn og hund og er en aktiv dame som elsker å bake og stå på slalom.

Mari Marki Norheim

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mari er barne- og ungdomsarbeider. Hun har 16 års erfaring fra blant annet barnehage, skole, sfo, fritidsklubb, barnebolig med mer. Hun har også jobbet på Langedrag leirskole og naturpark og har drevet egen besøksgård. Hun har stor interesse for naturen - alt fra frø og dyrefødsler, til mat på bordet. Mari er opptatt av å være en trygg og omsorgsfull voksen som sørger for at barna har en god hverdag hvor de opplever glede og mestring. Mari har 2 barn.

Siri Katrine Austad

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Siri har jobbet 11 år i barnehage og studerer til å bli barnehagelærer ved siden av å jobbe hos oss. Hun liker formingsaktiviteter og brenner for å formidle og utvikle forståelsen av landbruk og hvilken betydning det har for oss, gjennom for eksempel å så planter og frø sammen med barna. Hun har tre barn og trives godt ute i friluft.

Kirsebæret

Andrea Bredesen

Stilling: Barnehagelærer

Andrea er nyutdannet barnehagelærer med fordypning i natur, helse og bevegelse, med forsterkning i interkulturell kompetanse. Hun er inne i sitt første år hos oss. Hun liker å holde på med dyrene sammen med barna, ta dem med ut på tur, og å involvere dem i det hun holder på med, om det er å tenne bål eller stelle dyr. Hun er også opptatt av kunst, kultur og håndverk som tegne, lese, brodere og sy.

Camilla Vik

kirsebaeret@hanevoldbarnegard.no

Camilla er førskolelærer med drama som fordypning. Hun har jobbet med barn i 10 år: både som assistent og barnehagelærer i barnehage og miljøarbeider i barnevernet. Hun synes det er ekstra spennende å jobbe med det non-verbale språket, kommunikasjon og medvirkning med de minste. I tillegg er hun veldig glad i dyr, natur, tur, friluftsliv, foto og musikk.

Linda Lobben

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linda er barne- og ungdomsarbeider. Hun er omsorgsfull og glad i samspillet med barn og dyr. Hun liker også forming og foto. Linda har jobbet hos oss siden oppstart i 2008.

Låvesvalen

Marianne Syvaldsen

lavesvalen@hanevoldbarnegard.no

Marianne er barnehagelærer med fordypning i utefag. Hun undrer seg gjerne sammen med barna på det de finner i naturen. Hun er rolig og trygg og har fokus på å være til stede for barna på deres nivå. Hun har jobbet hos oss siden oppstart i 2008 og har 16 års erfaring fra barnehage.

Mari Marki Norheim

Line Skjæret

Solbæret

Kristin Mikkelsen

solbaeret@hanevoldbarnegard.no

Kristin er utdannet barnehagelærer med fordypning i naturfag, og hun har styrerutdanning. Hun har jobbet 19 år i barnehage, både som pedagogisk leder og daglig leder. Hun er glad i sang og musikk med barna, og hun er opptatt av samspill og relasjoner. Hun er en rolig voksen som liker å være nær og involvert i barnas lek og samspill. Hun begynte å jobbe hos oss i januar 2017.

Siw-Anette Sand

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Siw er utdannet kokk og har jobbet i barnehage i 3 år, samtidig som hun også har lang erfaring med 3 aktive gutter hjemme. Hun er glad i sang og musikk og setter lek, latter og humor høyt i barnas hverdag. Hun er omsorgsfull og opptatt av å utvikle empati i samspill med hverandre. Siw har jobbet her siden april 2016.

Siri Katrine Austad

Fanny Marie Welhaven-Overaae

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Fanny er varm og omsorgsfull. Hun er glad i friluftsliv og være på tur, samtidig som hun også trives med kreative formingsleker, dans og musikk.

Andre ansatte

Marie Schøning

Stilling: Daglig leder
dagligleder@hanevoldbarnegard.no

Marie er førskolelærer, med fordypning i utefag. Hun har videreutdannelse i spesialpedagogikk og endringsledelse og fullførte nylig Nasjonal lederutdanning for styrer i barnehagen, ved Handelshøgskolen BI. Hun har tidligere jobbet som assistent, pedagogisk leder og styrer i barnehage, samt spesialpedagog i barneskolen. Marie verdsetter betydningen av en god relasjon med både voksne og barn og tar små barns behov for en trygg tilknytning på alvor. Marie jobber for en hverdag preget av både ro og aktivitet. Oppmerksomt tilstedeværende voksne er å foretrekke.

Jannicke Hanevold Laurendz

Stilling: Eier
jannicke@hanevoldbarnegard.no

Jannicke har bakgrunn fra markedsføring og ledelse og er økonomi og regnskapsansvarlig, vaktmester etc. Hun synes det er meningsfullt å dele sitt barndomssted med barna og gi dem en harmonisk og god start i livet. Jannicke bor på gården sammen med familien med 3 barn.