Ponnien vår

Vi har 1 shetlandsponni på litt over 1 meter i mankehøyde som er en stor kilde til mestring og glede. Vi har faste ridedager hvor barna får oppleve både å kjøre med vogn og sitte på hesteryggen, samt stelle og omgås ponnien.

Donald en vallak på rundt 20 år. Han er veldig rolig, snill og glad i oppmerksomhet fra barna. Donald står sammen med noen andre snille welsh ponnier på beitet.

Noen blir raskere trygge på ponniene enn andre. Barna får tilnærme seg dem i eget tempo. For noen er det nok å klappe og gi litt gress, mens andre ikke vil ned av hesteryggen.

Vi har fokus på sikkerhet, lære barna hvordan de skal oppføre seg rundt ponnien og hva slags stell og fôr den trenger. De eldste som ønsker det får også veiledning i grunnleggende innen ridning.