• Ledig plass fra august

Vi har gjort mange oppgraderinger de siste årene for å tilpasse inne- og utemiljøet for de minste, og vi har små barnegrupper og dyktige ansatte.

• De mest fornøyde foreldrene i landet

Foreldre i Hanevold Barnegård er blant de mest fornøyde med barnehagetilbudet totalt sett i landet, og i Asker. Det slår Utdanningsdirektoratet fast i en nylig publisert foreldreundersøkelse.

• Resultater fra brukerundersøkelsen 2017

Resultatene fra Utdanningsdirektoratets foreldreundersøkelse for 2017 er klare.

• Skidag med foreldre

Søndag 28. januar gikk første skirenn med foreldre av stablen på Hanevold. Vi hadde nypreppa skiløyper og perfekt vintervær. Det var skirenn for store og små barn og gull medalje til alle!

• Vi har fått ny grillhytte!

Den nye grillhytta ligger på østsiden av gården, kun en tusletur over gårdstunet. Her er det luftig med bare jorder rundt og passe kupert for masse god motorisk lek og moro.

• Endelig er kaninungene kommet!

Spretten har blitt mamma og vi har nå fått 3 søte små kaninunger av typen dverg vedder.

• God jul alle sammen!

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår. Sonja, vår ponni har pyntet seg for anledningen og er klar til å spre juleglede hos oss :-)

• Sauene er kommet på besøk

Vi er så heldige at vi på høsten får besøk av sauene til Bergvang besøksgård.

• Årets karneval nærmer seg

Finn frem kostymer og kle ut barna til årets karneval 11. februar. Vi stiller med ansiktsmaling, ekstra godt humør, musikk og grillmat.

Som vanlig så skinner sola og vi er ute!

• Eggene har klekket

Eggene har endelig klekket. Det ble 7 fine og friske Dverg Kochin kyllinger i forskjellige flotte farger.

• Hanevoldlekene torsdag 12. februar

Hanevoldlekene er et av vinterens høydepunkter for både store og små. Vi har nylig fått oppkjørt flotte skiløyper på jordene rundt barnehagen vår. Det blir skiaktiviteter på jordet, grilling og premieutdeling.

Vi gleder oss!

• Resultater fra brukerundersøkelsen

Asker kommune gjennomfører årlig en brukerundersøkelse blant foreldre med barn i de kommunale og private barnehagene i kommunen. Vi har veldig gode resultater som vi er stolte av. Se nærmere på detaljene her.